logo

Virksomheds dokumenter

Årsberetning 2015 for Furesø Egedal Forsyning A/S
For første gang præsenterer bestyrelserne for Egedal Forsyning og Furesø Forsyning én samlet årsberetning om aktiviteterne i det fælles serviceselskab, Furesø Egedal Forsyning.
Download rapporten (pdf – åbner i nyt vindue) og læs om bl.a. fusionsplaner, effektiviseringer i driften og en ny strategiplan, der var med til at gøre 2015 til et travlt og dynamisk år.

Årsrapport 2015 – Egedal Forsyning A/S
Egedal Forsyning A/S, der håndterer vand og spildevand for borgere i Egedal Kommune, kom ud af 2015 med et anderledes resultat end budgetteret. Hvor tallene på bundlinjen normalt er positive, viser regnskabet denne gang et samlet underskud på cirka 5,5 mio. kr. efter skat. Samtidig er egenkapitalen næsten fordoblet og er nu 1,4 mia. kroner.

Ændringerne skyldes, at selskabet er overgået til nye principper for, hvordan man værdiansætter sine aktiver. De nye principper svarer til dem, der generelt bruges i forsyningsbranchen, og regnskabsmæssigt er Egedal Forsyning A/S nu nemmere at sammenligne med andre selskaber. Ændringerne har ingen indflydelse på taksterne over for forbrugerne og er udelukkende af teknisk karakter. 

Se årsrapporterne for Egedal Forsyning her

Årsrapport 2015 - Furesø Forsyning A/S
Furesø Forsyning A/S, der håndterer spildevand for borgerne i Furesø Kommune, kom ud af 2015 med et overskud på ca. 737.000 kroner og en egenkapital på ca. 789.000 kroner.

Resultatet er lidt anderledes end budgetteret. Det skyldes, at selskabet er overgået til nye principper for, hvordan man værdiansætter sine aktiver. De nye principper svarer til dem, der generelt bruges i forsyningsbranchen, og regnskabsmæssigt er Furesø Forsyning A/S nu nemmere at sammenligne med andre selskaber. Ændringerne har ingen indflydelse på taksterne over for forbrugerne og er udelukkende af teknisk karakter. 

Se årsrapporterne for Furesø Forsyning A/S her

Du kan få fat i os ved akutte situationer uden for normal arbejdstid. Vagttelefon 44 20 80 80