logo

Få vigtig info på SMS

Furesø Egedal Forsyning håndterer spildevand for cirka 80.000 borgere i Furesø og Egedal Kommune, og fra Ølstykke Vandværk leverer vi vand til cirka 17.000 borgere i Egedal.

Hvis der opstår driftsforstyrrelser eller akutte situationer i et område, sørger vi for at give de berørte kunder besked på SMS.

Tilmelding
Som kunde er du automatisk tilmeldt SMS-servicen, hvis du har en eller flere mobiltelefoner registreret på en adresse i Furesø eller Egedal Kommune.

Har du hemmeligt nummer, eller har du en arbejdsmobil registreret på en adresse uden for kommunen, er du ikke tilmeldt automatisk, men du kan tilmelde nummeret her på siden.

Afmelding – også af børnenes telefoner
SMS’erne bliver sendt til alle de mobiler, der er tilmeldt på din adresse. Derfor oplever nogle, at også deres børn får dem. Du kan til enhver tid afmelde SMS’erne ved at sende en SMS til 1919 med teksten AFMELD fra den telefon, du ønsker afmeldt. Du kan også afmelde telefoner her på siden.

Vilkår for sms-service
Det koster ikke noget at modtage SMS'er fra Furesø Egedal Forsyning A/S.

Dine oplysninger bliver ikke givet videre til andre, og vi bruger dem kun til den service, du er tilmeldt. Du kan til enhver tid framelde dig.

Furesø Egedal Forsyning A/S fraskriver sig ansvaret for eventuelle fejl i forbindelse med udsendelse af beskeder og registrering af data.

SMS-service er en serviceydelse, som kunden ikke har krav på, og som ved udeblivelse og fejlagtige udsendelser ikke kan medføre erstatningskrav mod Furesø Egedal Forsyning A/S.

Vil du vide mere?
Henvendelser og spørgsmål om SMS-service kan ske til forbrug@fefors.dk

Du kan få fat i os ved akutte situationer uden for normal arbejdstid. Vagttelefon 44 20 80 80