logo

Flytning/Ejerskifte

Når en bolig skifter ejer, er det vigtigt at vi får besked. Vi udarbejder en slutafregning og opretter også de nye ejere eller beboere i vores kunderegister.

Boligejere i Furesø Kommune
I Furesø Kommune afregnes spildevand via refusionsopgørelsen. Send os gerne en kopi af måleraflæsningen, så vi er sikre på at få registreret de nye ejere.

Spørgsmål om afregning af vand skal rettes til Furesø Vandforsyning.

Boligejere i Egedal Kommune
I Egedal Kommune skal du som sælger give os besked om ejerskiftet, eller du kan bede ejendomsmægleren sørge for det. På den baggrund udarbejder vi en slutafregning og opretter køber som ny kunde.

Ejerskifte skal altid indberettes på denne formular: Indberet ejerskifte.

Spildevandsafgiften beregnes på baggrund af dit vandforbrug.

Hvis vi ikke får besked om ejerskiftet, hæfter du som sælger for forbruget, indtil vi får en ny måleraflæsning. Se også Furesø Egedal Forsynings betalingsvedtægter.

Lejere i boligselskaber
Lejere og andelshavere m.v. i bebyggelser med flere boligenheder, og som i forvejen får aflæsningskort og regninger fra Furesø Egedal Forsyning, skal sørge for at melde flytning. Dette gøres gennem ejendommens administration eller her på hjemmesiden under Mit Forbrug.

Lejere i private ejendomme
Furesø Egedal Forsyning administrerer ikke vandregnskab m.v. i udlejningsejendomme. Her skal du henvende dig til udlejeren med spørgsmål.

Du kan få fat i os ved akutte situationer uden for normal arbejdstid. Vagttelefon 44 20 80 80